Minecraft och red stone

minecraft18.jpg

Jag har inte spelat minecraft så länge bara sen beta 1.8.1 men jag är bra på minecraft jag börja spela minecraft med red Stone I v1.0.0 jag är bästa på red Stone på min kompis server. min kompis server ip är: 5.58.72.173 det är en hamathi server men jag kommer inte lägga ut hamthi namnet och lösenordet men om ni vill ha namnet och lösenordet så kontakta mig.

Jag ska prata lite om red Stone så ni kan byta till om mig nu men stanna helst kvar i minecraft länken eller vad man säger. Okej då börjar vi prata om red Stone. Red Stone är mitt favorit matrial i minecraft. Jag har byggt ett lås med sex sifrer och så har jag byggt en bank med larm som låter mycke. Min kompis säger att jag är norrbrinck. Okej ni fattar jag är bäst på red Stone på min kompis server och jag är bäst i värden det är bara att apccektera det och förlåt om jag har stavat fel skriv till mig där uppe på sidan står det nyhetsbrev och skriv ni din e-post så får du vänta lite innan du kan skriva men om vill vni inte änta så skriv på skype till mig mitt Skype namn finns i läken konakta eller säger man länk? jag kommer att skriva mäst på länken minecraft allså den här länken den jag kommer att skriva minst är konakta men nu pratar vi minecraft.

Nu är det ju v1.2.5 men nu pratar vi framtid. jag tror att när v2.0.0 kommer ut så kan man prata med bybor men det är vad jag tror ni får tro vad ni vill i v2.1.0 kommer bybor bygga hus själva. Men det är vad jag tror.

det här är min favorit låt

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)